ABOŞ EKMEKLİK BUĞDAY UNU Her çeşit ekmek yapımında kullanılır. Yaz ya da kış buğdayından, beyazlatılmış ya da beyazlatılmamıştır, %11-%13 oranında protein içerir. Tanecikli bir yapı içerir.
Elastik, çiğnemeye uygun bir ekmek dokusu sağlar.DUŞEM UNBütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır.EMİR UNBütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır.AVZEM UnBütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır.BAL-TAÇ UNBütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır.MELİKE UNBütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır.RÜYA UNBütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır.