Mezopotamya Bereketinden...
Buğdayın Anavatanından...
Hamurun En Hünerlisi
Mutfağın En Değerlisi
Un Ufak Lezzetler
ABOŞ EKMEKLİK BUĞDAY UNU Her çeşit ekmek yapımında kullanılır. Yaz ya da kış buğdayından, beyazlatılmış ya da beyazlatılmamıştır, %11-%13 oranında protein içerir. Tanecikli bir yapı içerir. Elastik, çiğnemeye uygun bir ekmek dokusu sağlar. DUŞEM UN Bütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır. EMİR UN Bütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır. AVZEM Un Bütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır. BAL-TAÇ UN Bütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır. MELİKE UN Bütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır. RÜYA UN Bütün fırınlarda her çeşit ekmeğe uygundur. Uygun koşullarda tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. Elde edilen hamurların kalitesine bağlı olarak ekmek iç yapımı homojen, ince gözenekli ve ekmeğin kabuğunun ince olması sağlanır.